"סיפורה ההיסטורי ציוני של נווה צדק בתל אביב".
"סיורים וימי כיף גיבוש בנווה צדק יפו תל אביב".
"מדריך טיולים ומורה דרך באתרי תל אביב יפו".
מי גר בנווה צדק? מי התושבים הראשונים של נווה צדק? מה גרם להקמתה של נווה צדק? מי הפרויקטור הראשי של נווה צדק? מה הבסיס להקמת נווה צדק? מי היו מייסדי נווה צדק? מה היו הקשיים של נווה צדק? מי הייתה סוזן דלאל? מה מיקומה הגיאוגרפי של נווה צדק? מי היו משוררי נווה צדק ואנשי הרוח שלה? באיזו שנה הוקמה נווה צדק? היכן היו בתי הספר של נווה צדק ? מה היו שמות בתי הספר של נווה צדק? מנוה צדק יפו לאחוזת בית תל אביב.
השווקים של נווה צדק: השוק ההיסטורי בעבר הוא "שוק היהודים", שוק נווה שלום, שוק שלוש(שוק שבזי) או שוק קח- תן בעבר. חובות של נווה צדק: רחוב שבזי הארוך. רחוב זרח ברנט, רחוב שמעון רוקח, רחוב שלוש ואמזלג, רחוב שטיין ושרעבי, רחובות אלרואי בוסתנאי,רחוב דגניה, מטולה והחרמון.
השכונות הסמוכות של נווה צדק: אחוזת בית מצפון, שכונת פלורנטין מדרום , שכונת מנשייה ההיסטורית ממערב ומזרחה גם אחוזת בית תל אביב מצפון לנווה צדק וסיור בנווה צדק.
קולינריה ומסעדות תל אביביות וסיור בנוה צדק:
"מסעדת אוקינאווה סושי ברחוב שבזי 46 בנווה צדק, מסעדת "מקום של בשר" בשבזי 64 יפו תל אביב, " מסעדת פופינה" ברחוב אחד העם 3 יפו תל אביב, מסעדת לורנץ ומינץ בגבול נווה צדק. אתרים היסטוריים בנווה צדק: בית הסופרים של נחום גוטמן. בית אהרון שלוש ההיסטורי המשומר ברחוב שלוש 32 יפו תל אביב, בית רחמים גורל ברחוב שלוש 30 פינת יחיאלי, בית שמעון רוקח ברחוב רוקח 36 יפו תל אביב, בית אבולעפיה שלמה ורבקה אבולעפיה, קולנוע וראינוע עדן, בתי התאומים של נווה צדק, "בית קנדינוף" ברחוב פינס 36 פינת רוקח, בית אמזלג ברחוב אמזלג 22, מרכז סוזן דלאל ברחוב יחיאלי, "גשר שלוש" החדש. תיאטרון נווה צדק ולהקת בת שבע. "הקיר של מרכז סוזן דלל בנווה צדק" של האמן דוד טרטקובר איש נווה צדק היודעלתקן כל אריח אם חס וחלילה דהה או נשבר .
"מי מופיע בקיר של נווה צדק?" הרב אהרון שלוש וזרח ברנט, חיים אמזלג ושמעון רוקח באריח הקיר השמאלי של נווה צדק": סיפורו של הרב אברהם יצחק הכהן קוק, דבורה בארון הסופרת, דוד שמעוני הרוקח והסופר,ש"י- שמואל יוסף עגנון, אז"ר אלכסנדר זיסקינד רבינוביץ' בנווה צדק.
"סיפורו של יוסף חיים ברנר": איש העליה השניה, מהסופרים המובילים והחדשניים, מורה לנך משנה ולשון בגימנסיה הרצליה, איש שכונת נווה צדק, ברנר היה נשוי לחיה ברויידי והביאו לעולם את אורי ניסן, יוסף חיים ברנר נרצח ב 2/5 1921 יחד עם יוסף לואידור והסופר צבי ש"ץ.
"איש הרוח והספר הרב אברהם יצחק הכהן קוק בנווה צדק": עילוי בתורה שנולד בגריבה לטביה, הרב קוק עולה ליפו נווה צדק בתחילת העליה השנייה ונעשה לרב של יפו והמושבות, הרב קוק פיתח בעת המודרנה משנה פילוסופית קבליסטית משלו, הרב קוק היה פורה בנווה צדק וכתב את הספרים: אורות, אורות הקודש, עולת הראי"ה. הרב קוק הקים ישיבה בביתו ולאחר מכן הקים את "ישיבת מרכז הרב" ובהמשך היה הרב האשכנזי הראשי הראשון בישראל, הרב קוק יזם את מסע המושבות החשוב בשנת 1913 למחשבות הצפון עם הרב שלמה זוננפלד, הרב יונתן בנימין הלוי הורוויץ, הרב חרל"פ ועוד.
"איזה סיגנון אדריכלי היה בתחילתה של נווה צדק והיום?" עירוב בסיגנונות בניה יפואית ערבית לצד טמפלרית, רעפי מרסיי מהעולם המתקדם לצד בתים קטנים בני 34 מטר מרובע.
"סיורים טיולים ימי גיבוש וכיף בשכונת נווה צדק בין רחוב זרח ברנט עד לרחוב פינס ורחוב לילנבלום לצוותי היי טק קבוצות ומקומות עבודה".
"מדריך טיולים ומורה דרך בנווה צדק מפארק המסילה ורחוב אמזלג עד רחוב פינס ורחוב רוקח דרומה עד רחוב זרח ברנט ומתחם התחנה המשוחזר".